Agenda

SESSIÓ - PROCÉS PARTICIPATIU DE 'CONSTRUÏM'

DATA
13 desembre 2016 · 18:00
LLOC
Seu del COLPIS c/ Roger de Llúria 155, entresòl 1a.

Construïm és un projecte per fer una diagnosi de civisme i valors a tot Catalunya impulsat per la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un procés d’anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Catalunya que pretén construir el futur a través de la introducció d’iniciatives i canvis en les polítiques del Govern que fomentin el civisme, generant oportunitats i confiança mútua en les relacions, tant públiques com privades, entre ciutadans i ciutadanes.

Aquest projecte té com a primera fase un procés de participació per donar veu a la ciutadania sobre els hàbits i comportaments positius que inspiren la convivència a Catalunya i poder d’aquesta manera fer una fotografia actual que ens permeti visualitzar col·lectivament com ens relacionem i quin futur volem compartir entre tots i totes. I que posteriorment, es complementarà amb una enquesta elaborada pel Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat de Catalunya.
 
En aquesta primera fase de Construïm, com a procés transversal que té en compte la riquesa i la diversitat social i territorial de Catalunya, farem tallers participatius per 36 nuclis poblacionals i un d’ells serà al Districte de l’Eixample de Barcelona, el 13 de desembre de 18.30h a 21.00h al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (carrer de Roger de Llúria 155, entresòl 1a). 
 
Durant un temps aproximat de dues hores, d’una manera lúdica, els participants podran fer la seva contribució i donar la seva visió de la Catalunya que volem. Aquestes sessions són obertes a tothom que hi vulgui participar, prèvia confirmació a l'adreça electrònica colpis@colpis.cat.

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This