Agenda

Jornada sobre delictes electorals

DATA
23 maig 2017 · 17:00
LLOC
sala d’actes de l’Edifici del Vagó (Escola Industrial)

Jornada sobre delictes electorals 23 de maig a les 17h a la sala d’actes de l’Edifici del Vagó (Escola Industrial)

La degana del Colpis, Anna Parés, i el President del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, donaran la benvinguda.

La sessió està previst que comenci amb dues ponències sobre delictes electorals: “La perspectiva comparada dels delictes electorals”, a càrrec de Jordi Barrat (professor de Dret Constitucional a la URV i observador electoral internacional per l’OSCE, la UE, el Consell d’Europa i el Consell de Diplomàcia pública de Catalunya), i “Els delictes electorals a Catalunya”, a càrrec de Josep Antoni Rodríguez Sáez (portaveu de Jutges per la Democràcia a Catalunya).

A continuació tindrà lloc la taula rodona “La LOREG a debat”, que moderarà la professora de la Universitat de Girona, Gemma Ubasart. Els dos ponents seran Elena Moreno, advocada i membre de la Junta Electoral Provincial de Barcelona, i Benet Salellas, advocat i diputat al Parlament de Catalunya. La sessió conclourà a les 20:00. Per assistir a la jornada cal confirmar l’assistència al mail formacio@cicac.cat o bé formacio@colpis.cat

Assistència

Confirmar assistència a: formacio@cicac.cat o bé formacio@colpis.cat
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This