Agenda

Inici curs "Introducció a la Infografia"

DATA
7 juny 2017 · De 18:00 a 21:00
LLOC
Seu del Colpis

La infografia és una eina essencial per a la gestió i visualització de la informació en imatges sintètiques i/o fàcils d'entendre per transmetre el missatge d'una manera ràpida, visual i comprensible al públic final.

A l'hora de presentar qualsevol tipus d'informació com per exemple les conclusions d'una recerca, la planificació d'un projecte, suport per a un blog o un curriculum. En definitiva, es tracta d'una eina molt potent a l'hora de simplificar i fer atractiva la informació presentada i és per a això que aquest curs us aportarà les eines bàsiques i teòriques per conceptualitzar i dissenyar una infografia.

En aquest sentit, l'objectiu general del curs, és donar a conèixer el fonaments bàsics teòrics i pràctics per a presentar dades d'una manera clara, impactant i visulament atractiva, a través d'un cas pràctic de les ciències socials.

Els docents d'aquest curs seran Roger Barres (politòleg, investigador i consultor en institucions i polítiques públiques) i Daniele Musio (dissenyador gràfic i de la informació). El curs es realitzarà entre els dies 7 i 28 de juny de 2017, els dilluns de 18h a 21h, i tindrà una durada de 12h. Els col·legiats i estudiants tindran un descompte en el preu d'inscripció.

MÉS INFORMACIÓ

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This