Agenda

PRESENTACIÓ LLIBRE: CANVI GLOBAL DE JESÚS GELIDA

DATA
6 febrer 2018 · 18:00
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

El politòleg i investigador social Jesús Gellida, membre del Colpis, publica el seu primer llibre 'El canvi global. Un peu a les institucions i mil als carrers', el qual ha encetat ja la segona edició. El 6 de febrer vindrà a presentar-lo al Col·legi, acompanyat per l'ex diputat al Parlament de Catalunya, Albano Dante Fachin.

Es tracta d’un recull d’un centenar d’articles escrits des del 2011 al 2017, agrupats en cinc grans capítols que analitzen la situació mundial, espanyola i catalana, però també la realitat social i les transformacions polítiques que s’han produït en els darrers anys. En el pròleg del llibre, l’activista social i economista, Arcadi Oliveres, ha destacat que el contingut, en cada cas, és reflexiu, didàctic i molt ben documentat, però també crític i farcit de propostes. "El canvi global" parla de les promeses incomplides d’Obama, de la postveritat de Trump, de reformar el capitalisme, de la globalització neoliberal, de les revoltes àrabs i de la brutal guerra de Síria. També de l’esclat de la bombolla immobiliària, de la crisi econòmica, de la corrupció, del sorgiment del 15M i del procés sobiranista català.

Assistència

Després de la presentació del llibre podreu adquirir un exemplar signat per l'autor. Aquesta tindrà lloc dimarts 6 de febrer, a les 18 hores, al Colpis. Aquesta activitat és gratuïta però l'aforament és limitat. Podeu inscriure-us en el següent enllaç: https://buff.ly/2DR68n2
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This