Agenda

PRESENTACIÓ DEL POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC

DATA
12 setembre 2018 · 18
LLOC
Colpis

Dimecres 12 de setembre, a les 18h, acollirem la presentació del Postgrau en Comunicació i Lideratge Polític, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Totes les persones interessades poden inscriure's a través del següent FORMULARI.

Aquesta diplomatura de postgrau sorgeix de la convicció de que les competències de lideratge en la política estan íntimament relacionades amb les competències comunicatives. Els seus objectius són:

 

- Progressar en el domini de tècniques de comunicació i interacció personal i mediàtica.
- Millorar la capacitat de construir discurs polític i social i de saber expressar-lo de forma eficient i adaptada a cada finalitat i circumstància.
- Aprofundir en el coneixement i la comprensió de les situacions comunicatives que és produeixen a l'àmbit del lideratge polític i social.


El postgrau, que s'impartirà en modalitat presencial, tindrà lloc entre el 29 de setembre i el 26 d'abril de 2019, a l'Escola de Postgrau, Facultat de Ciències de la Comunicació i instal·lacions externes.

 

El període de preinscripció finalitza el 10 de setembre.


DESCOMPTE PER ALS COL·LEGIATS/DES
El postgrau, que enguany enceta la 5a edició, té un cost de 1.890€, amb un preu rebaixat per als membres del Colpis, de 1.680€.

Assistència

A través de formulari (enllaç en aquest text)
Share This