Agenda

SESSIÓ INFORMATIVA MÀSTER TISA

DATA
18 setembre 2018 · 19
LLOC
Colpis

Sessió informativa presencial del Màster/Postgrau en Tècniques d'Investigació Social Aplicada: 18 de setembre de 2018 a les 19:00, al Colpis. Cal confirmar l'assistència a través del correu electrònic master.tisa@uab.es

El Màster i la Diplomatura de Postgrau de Tècniques d'Investigació Social Aplicada [TISA] són una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona, i del Col·legi de politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. Tant el Màster (2 anys) com el Postgrau (1 any) s'imparteixen en format on line.

L'objectiu del Màster / Diplomatura de Postgrau és oferir una formació especialitzada de postgrau destinada al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials i humanitats, amb una orientació aplicada i de professionalització.

El TISA s'ofereix des de l'any 2003. El proper curs acadèmic 2018-19 iniciarem la 16a edició. El període de matriculació restarà obert fins el 31 d'octubre.

Assistència

Cal confirmar l'assistència a través del correu electrònic master.tisa@uab.es
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This