Agenda

CONFERÈNCIA ‘PER QUÈ LA POLÍTICA ÉS TAN POLÈMICA I CONFLICTIVA?’ A CÀRREC DEL PERIODISTA TONI AIRA

DATA
26 setembre 2018 · 18
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (c/ Roger de Llúria,155-157, entl. 1a. Barcelona)

En el marc de la presentació del Postgrau de Resolució de conflictes públics i mediació comunitària de la UdG. Al Colpis, el 26 de setembre, a les 18h.

El proper dimecres 26 de setembre el Colpis acollirà la presentació del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària.
Amb 13 edicions impartides ininterrompudament en diferents modalitats i amb més de 200 professionals en actiu, va ser pioner en l’anàlisi i el tractament de la conflictivitat pública i encara avui és l’únic dedicat exclusivament a aquesta àrea de coneixement i d’intervenció. El postgrau -homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya-  permet als estudiants adquirir eines a nivell de recerca acadèmica, i realitzar investigacions que aportin un valor afegit a la gestió de conflictes. La presentació anirà a càrrec del director del Postgrau, el politòleg Xavier Pastor.


Possibilitat de descompte en la matrícula del Postgrau. Per a més informació adreceu-vos al Col·legi.


CONFERÈNCIA ‘PER QUÈ LA POLÍTICA ÉS TAN POLÈMICA I CONFLICTIVA?’

En el marc de la presentació del Postgrau acollirem també la conferència ‘‘Per què la política és tan polèmica i conflictiva?’, a càrrec de Toni Aira, periodista i doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull.
 
L’acte tindrà lloc dimecres 26 de setembre, a les 18h, a la seu del Colpis. L’assistència és lliure prèvia inscripció al següent formulari

Assistència

A través de formulari
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This