Agenda

PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC 'GIRONA, PERFIL DIVERS' + SOPAR DESPRÉS DE L'ACTE

DATA
15 març 2019 · 19:00
LLOC
Centre Cívic de Santa Eugènia, de Girona

Divendres 15 de març presentarem el darrer monogràfic del nostre bloc Àmbits de Política i Societat, i que porta el títol 'Girona, perfil divers'.

Intervindran el Degà del Colpis, el Dr. Jordi Pacheco, i el coordinador del Monogràfic i professor associat de CCPP a la UdG, Macià Serra. Comptarem també amb les intervencions de Joan Trias, Salvador Martí, Maria Àngels Porxas i Carles Ferreira, tots ells autors i autores dels diferents articles del monogràfic. Finalment, es deixarà un espai per al debat sobre els diversos temes exposats: diversitat i necessitats socials de la província, comportament electoral, polítiques d'habitatge, polítiques de salut, etc.

La presentació tindrà lloc al  Centre Cívic de Santa Eugènia, de Girona, a les 19h. Formulari d'inscripció a la notícia

En acabat, es farà un sopar de col·legiats/des del Colpis a Girona, obert a altres persones no col·legiades. El sopar es farà al restaurant El Sidral, a tocar del Centre Cívic, amb un preu de 16€ per a les persones col·legiades i de 23€ per a les no col·legiades.

EL MONOGRÀFIC

Coordinat pels professors Macià Serra i Joan Trias, aquest monogràfic ens acosta a una Girona diversa, no sempre ajustada a la imatge que d'ella es té, i es posen sobre la taula les seves necessitats socials (Quim Brugué i Xavier Casademont); la seva diversitat i complexitat (Salvador Martí); el color polític dels alcaldes i alcaldesses de les seves comarques (Carles Ferreira); les seves polítiques d'habitatge (Joan Trias i Anaïs Varo) i l'atenció a la salut mental (Maria Àngels Porxas).

En l'espai de l'entrevista, el testimoni de Joaquim Nadal, ex alcalde de Girona.

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This