Agenda

SESSIÓ D'ORIENTACIÓ SOBRE L'OFICI DE LA CONSULTORIA

DATA
9 abril 2019 · 18:00
LLOC
C/ Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a.

Et planteges dedicar-te a la consultoria? No saps si tens el perfil adequat, com hauries de preparar-te o a través de quins canals pots entrar-hi en contacte? O simplement vols saber què pot oferir un/a consultor/a a la teva organització i com treure’n el màxim de rendiment? Sigui quin sigui el teu interès, en aquesta sessió presentarem un món tan fascinant com a vegades mal conegut: el de la consultoria en l’àmbit de la sociologia i la ciència política. Un món que representa nombroses oportunitats de professionalització per a politòlegs/gues i socòlegs/gues, i que aporta alhora eines de transformació i millora per a les organitzacions que treballen al servei dels interessos col·lectius.

En aquesta sessió tindrem la possibilitat de conèixer diferents realitats de consultoria, tant a nivell  de grandària (de la multinacional fins al consultor autònom que treballa en xarxa) com de sectors d’aplicació dels serveis de consultoria. Comptarem amb les següents ponents:
 
- Marta Guillaumet (Deloitte)
- Sílvia Amblàs  (DEP Institut)
- Roser Solà-Morales (La Malla. Consultoria social)

Serà el dimarts 9 d’abril, a les 18:00, al Colpis. La sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia en el següent FORMULARI

Assistència

Inscripcions al formulari adjunt
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This