Agenda

PRESENTACIÓ DE L'INFORME ASK THE PEOPLE. COM TREBALLEM LA INCLUSIÓ DE PERSONES MIGRANTS I REFUGIADES?

DATA
16 abril 2019 · 17:30
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a 08037 Barcelona

Aquesta activitat tindrà lloc al Colpis, dimarts 16 d'abril, de 17.30 a 19.30h. És necessària la inscripció prèvia.

ACTIVITATS PRESENTACIÓ DE L'INFORME ASK THE PEOPLE. COM TREBALLEM LA INCLUSIÓ DE PERSONES MIGRANTS I REFUGIADES? El Colpis acollirà la presentació de l'informe "Ask the People" realitzat en 7 ciutats d'Europa: Helsinki, Alemanya, Grècia, Itàlia, Holanda, Portugal i Espanya, el qual que recull recomanacions a nivell local, nacional i europeu en 8 temes relacionats amb la inclusió de persones migrants i refugiades: vivenda, integració, inserció laboral, menors no acompanyats, microcrèdits, educació, participació i retorn.

 

L'objectiu de l'activitat és reflexionar sobre com estem treballant la inclusió d'aquestes persones a la ciutat, per desprès concloure amb les recomanacions que van fer les mateixes persones migrants i refugiades en aquests àmbits i que estan recollides en l'informe. 
 

La presentació anirà a càrrec de la col·legiada Ana Lucía Olivos Pairazamán, politòloga i amb experiència en temes d'immigració i refugi a Barcelona. Actualment és membre del Consell Assessor Europeu sobre Migracions i Refugi a la Comissió Europea i treballa a Ajuntament de Barcelona en temes de migració i refugi, per un conveni de col·laboració amb la Open Society Foundation. 


Aquesta activitat tindrà lloc al Colpis, dimarts 16 d'abril, de 17.30 a 19.30h. És necessària la inscripció prèvia.

 

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This