Agenda

APORTACIONS DEL COLPIS A LA CONSULTA DE LA GENERALITAT SOBRE LA CONTRACTACIÓ DE PROCESSOS PARTICIPATIUS: DIGUES-HI LA TEVA

DATA
14 abril 2019
LLOC
.

La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Participació Ciutadana, vol posar en marxa un acord marc per a la contractació de serveis vinculats amb el disseny i l'execució de processos de participació ciutadana. L’acord marc tindrà una durada de 2 anys (2020-2022, prorrogable dos anys més) i l’import global dels 4 anys és de 1.140.000€.

L’objectiu de la consulta és contrastar l'acord marc de contractació proposat i millorar-lo amb les ofertes i propostes que poden fer tant els proveïdors d'aquest tipus de serveis, com altres unitats de contractació.

En aquest sentit, el Colpis hi volem dir la nostra, i convidem a tots/totes aquells col·legiats/des que treballeu en aquest àmbit (empreses, professionals…) a fer arribar al Col·legi les vostres opinions i propostes, de manera que canalitzant-los a través del Colpis tinguin una major força. Hauríem de rebre les vostres contribucions abans del dia 20 d’abril, a través del correu electrònic colpis@colpis.cat (indicant com a assumpte “consulta acord marc processos participació) per tal que puguem fer-ne una refosa, acabar de debatre-ho i sotmetre-la a la vostra consideració abans d’enviar-la a la Generalitat.

Concretament, la consulta gira al voltant de tres qüestions:
- L’estructura de lots proposada (amb lots de suport estratègic, lots de suport operatiu, i lots de suport tècnic)
-  El sistema de determinació de valors econòmics del contracte (preus)
- Les propostes de millora en la prestació de serveis de disseny i dinamització de processos participatius.

Podeu trobar la documentació per a la consulta d’aquest acord marc per a processos participatius al web

https://participa.gencat.cat/processes/acordmarcparticipacio

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This