ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

AGENDA

FITXA DE L'ACTIVITAT
06/05/2019

CURS: INFOGRAFIA I VISUALITZACIÓ DE DADES: COMUNICAR I PRESENTAR DE FORMA EFICAÇ LA INFORMACIÓ I LES DADES

Aquest curs s'impartirà del 6 al 27 de maig, els dilluns, de 16 a 20h, al Colpis. El termini de matriculació finalitza el dia 2 de maig.


Estem immersos de en l'era del Big Data, i qualsevol empresa per petita que sigui, recopila i combina tot tipus de dades amb l'objectiu no sempre fàcil d'extreure valor d'ells. Actualment les empreses es centren en contractar els anomenats científics de dades, especialistes en preparació i anàlisi de dades, però no necessàriament dotats d'aquesta habilitat "last mile" que és visualitzar les dades de manera que expliquin una història que ajudi a prendre decisions.

L'objectiu d'aquest curs és que els alumnes obtinguin coneixements en el camp de la Infografia i la visualització de dades. Veuran els conceptes bàsics de la infografia i les dades, com crear gràfics clars i fàcils d'interpretar, la visualització de dades i informes que permetin prendre millors decisions, així com comunicar i relatar les dades de la forma més efectiva i adequada pels nostres interessos.

 

Aquest curs s'impartirà del 6 al 27 de maig, els dilluns, de 16 a 20h, al Colpis. El termini de matriculació finalitza el dia 2 de maig.

Lloc:
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a 08037 Barcelona
06/05/2019
16:00 hores
INSCRIU-TE


Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web