Agenda

CURS: INFOGRAFIA I VISUALITZACIÓ DE DADES: COMUNICAR I PRESENTAR DE FORMA EFICAÇ LA INFORMACIÓ I LES DADES

DATA
6 maig 2019 · 16:00
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a 08037 Barcelona

Aquest curs s'impartirà del 6 al 27 de maig, els dilluns, de 16 a 20h, al Colpis. El termini de matriculació finalitza el dia 2 de maig.

Estem immersos de en l'era del Big Data, i qualsevol empresa per petita que sigui, recopila i combina tot tipus de dades amb l'objectiu no sempre fàcil d'extreure valor d'ells. Actualment les empreses es centren en contractar els anomenats científics de dades, especialistes en preparació i anàlisi de dades, però no necessàriament dotats d'aquesta habilitat "last mile" que és visualitzar les dades de manera que expliquin una història que ajudi a prendre decisions.

L'objectiu d'aquest curs és que els alumnes obtinguin coneixements en el camp de la Infografia i la visualització de dades. Veuran els conceptes bàsics de la infografia i les dades, com crear gràfics clars i fàcils d'interpretar, la visualització de dades i informes que permetin prendre millors decisions, així com comunicar i relatar les dades de la forma més efectiva i adequada pels nostres interessos.

 

Aquest curs s'impartirà del 6 al 27 de maig, els dilluns, de 16 a 20h, al Colpis. El termini de matriculació finalitza el dia 2 de maig.

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This