Agenda

XERRADA: EINES I FONAMENTS TEÒRICS PER A L’AUTOGESTIÓ DEL FITNESS I LA NUTRICIÓ

DATA
7 maig 2019 · 18:00
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a 08037 Barcelona

Dimarts 7 de maig celebrarem al Colpis una xerrada sobre com autogestionar-nos el “que-com-quan-i-per què” mengem i fem exercici

Com a politòlegs i sociòlegs només solem estar a prop de l’activitat física a través de l’ull acadèmic que l’investiga per les interaccions o dinàmiques socials que genera (sociologia de l’esport), o bé des de l’ull tècnic que el veu com una eina o mitjà per assolir uns objectius de col·lectiu (promoció esportiva d’un ajuntament). Però com l’abordem per a nosaltres mateixos? Quan els dubtes que ens plantegem són “què he de menjar?” i “com he d’entrenar?” per a assolir els reptes físics o simbòlics que ens proposem... en què ens basem?

Amb aquesta xerrada procurarem, d’una manera pragmàtica i didàctica, posar llum a quines són les eines i fonaments teòrics essencials que cal saber per anar menys perduts en un sector fortament bombardejat per informació canviant, confusa i molts cops contradictòria, que fa difícil ponderar el que realment importa i el que és una moda passatgera.

La xerrada anirà a càrrec de Bernat González Ripoll, col·legiat i treballador del Col·legi. Graduat en Sociologia per la Universitat de Barcelona, Tècnic Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives i Màster en Gestió Esportiva per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. A nivell personal s’ha interessat especialment en el rendiment esportiu i l’aproximació de l’activitat física a la població general. Podeu seguir-lo a través del compte d'Instagram fitness.autonomo

La xerrada tindrà lloc al Colpis, el 7 de maig, a les 18h. Aquesta activitat és d'entrada lliure, però les places són limitades.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWMVk3FX6j5ISEojpt5a7qQHSDJ4liuxgf4CGZEKvxVEFSSw/viewform

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This