Agenda

PRESENTACIÓ DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)

DATA
17 setembre 2019 · 19h
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a 08037 Barcelona

El Màster i la Diplomatura de Postgrau de Tècniques d'Investigació Social Aplicada [TISA] són una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona, i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. Tant el Màster (2 anys) com el Postgrau (1 any) s'imparteixen en format on-line.

L'objectiu del Màster / Diplomatura de Postgrau és oferir una formació especialitzada de postgrau destinada al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials i humanitats, amb una orientació aplicada i de professionalització.

El TISA s'ofereix des de l'any 2003. El proper curs acadèmic 2019-20 iniciarem la seva 17a edició. El període de matriculació restarà obert fins el dia 15 d'octubre.

 

 

Assistència

La sessió informativa presencial tindrà lloc el dimarts 17 de setembre a les 19h, a la seu del Colpis. Cal confirmar l'assistència a través del correu electrònic master.tisa@uab.es
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This