Agenda

PRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE CIÈNCIA POLÍTICA

DATA
18 octubre 2021 · 18:00
LLOC
Format presencial: sala d'actes de Can Jaumandreu (c/Perú, 52, de Barcelona)

Ja tenim data per a la presentació de l'Associació Catalana de Ciència Política. Serà el proper dilluns 18 d'octubre, a les 18h, a la sala d'actes de Can Jaumandreu (c/ Perú, 52, de Barcelona).   

L'acte és podrà seguir tant via streaming com de manera presencial. L'aforament és limitat degut a la pandèmia, comptarem amb 30 places. Des del Colpis es confirmarà la reserva de plaça a aquelles persones que s'hagin inscrit en aquesta modalitat. 


La presentació serà presidida per la consellera d'Igualtat i Feminismes, la Hble. Sra. Tània Verge i  la intervenció central la realitzarà la Dra. Donatella della Porta, catedràtica de Ciència Política. Es comptarà també amb els parlaments -entre altres- del president de l'ACCP, el Dr. Jordi Matas, i del degà del Colpis, el Dr. Jordi Pacheco. La Dra. Pastora Martínez, vicerectora de la UOC, participarà com a amfitriona de l'acte. 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

L'ACCP

Com ja us vam explicar, l'Associació -de caire acadèmic- està oberta a qualsevol persona amb interès en el món de la Ciència Política, i durà a terme activitats com ara l'organització de conferències, congressos i seminaris, el desenvolupament de publicacions en Ciència Política, i la seva difusió a través d’un lloc web, butlletins i xarxes socials o  mitjans de comunicació.
 
El Col·legi veu amb molt bons ulls aquesta iniciativa, que ha ajudat també a gestar, i a la qual prestarà una col·laboració activa, entenent que es poden crear moltes sinergies entre ambdues organitzacions. 
 
Els i les membres del Colpis que es facin socis de l’ACCP estan exemptes de pagament de la quota de pertinença a l’Associació. Convidem, doncs a totes les persones col·legiades amb interès per la Ciència Política des d’una perspectiva acadèmica, a aprofitar aquesta oportunitat i adherir-se a l’Associació Catalana de Ciència Política. Per fer-ho, simplement s’ha d’omplenar el formulari adjunt i retornar-lo a 
secretaria@accp.cat.

SOL·LICITUD D'INSCRIPCIÓ A L'ACCP
AUTORITZACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

 

Share This