Agenda

CRIT PER LES DONES AFGANES – MANIFESTACIÓ VIRTUAL

DATA
27 novembre 2021 · 18:00
LLOC
Virtual

Neix la iniciativa “Crit per les dones afganes”,  que vol  ser un clam multitudinari i virtual per denunciar  el règim destructor que atenta contra els drets humans dels afganesos. 

Està impulsada per L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, amb el lideratge de la Comissió de Dones i Igualtat, sent una de les tres promotores de l’acció, conjuntament amb FIDEM  i Dones COEINF, a més de  comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya.
 
El Colpis, com a membre de la Intercol·legial i amb la representació de l'Anna Parés i  l’Eugènia Bretones a la Comissió de Dones i Igualtat, s’adhereix i participa en aquesta iniciativa.
 
L’acte central es realitzarà el 27 de novembre, a les 18 hores. Pretenem omplir el Passeig de Gràcia de Barcelona, en el seu format virtual, amb manifestants de tot el món. L’acte compta amb la participació del teixit associatiu i altres entitats, organitzacions i institucions catalanes en un clam per la llibertat i la dignitat del poble afganès. Cada inscripció donarà presencia anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual. En el cas de no poder connectar-te a la web el dia 27 podreu veure l’acte posteriorment per streaming.

Podeu fer la vostra inscripció a través del web: www.critvirtual.com. Així mateix, tothom que ho desitgi podrà fer una aportació econòmica voluntària. Els donatius es recaptaran durant el període d’inscripció, durant la manifestació i fins el tancament de la web, el 24 de desembre. La recaptació dels donatius, s’entregarà a les entitats que treballen per acollir de forma digna als que ja han fugit i ajudar-los a refer les seves vides.

Assistència

Podeu fer la vostra inscripció a través del web: www.critvirtual.com.
Share This