Agenda

NOU DILLUNS DE GÈNERE: "MATERNITATS I FEMINISMES. REINTERPRETACIÓ I NOVES REALITATS"”

DATA
25 abril 2022 · 19:00
LLOC
Per Zoom

Dilluns de Gènere és una trobada mensual organitzada per la Comissió de gènere del COLPIS, i obert a tot els col·legiats i col·legiades, on presentem i debatem diferents temes relacionats amb les ciències polítiques i socials des d’una perspectiva de gènere. Les trobades són l'últim dilluns de cada mes, de 19 a 20 hores, per Zoom. L'objectiu de les sessions és conèixer-nos, fer xarxa, i compartir els nostres coneixements. En cada sessió una persona de la comissió fa una presentació de 25 - 30 minuts sobre un tema en concret, seguit de 30 minuts de discussió i debat. Els temes tractats fins ara inclouen: l'impacte de les Apps al sector de les cures a domicili; els videojocs des d’una perspectiva de gènere; la violència de gènere a la tercera edat; l'ús i política del temps; i conciliació i corresponsabilitat, discapacitat i feminisme.

En aquesta sessió la nostra companya, Judith Hernández, abordarà el tema de la maternitat. Aquesta sovint ha estat entesa des dels feminismes com una repercussió del sistema patriarcal en les dones. Però això, no és cedir la reproducció al sistema patriarcal sense donar l'oportunitat d'una reinterpretació de l'experiència materna? I alhora, no és deixar de banda a totes les dones que maternen des dels feminismes?

Judith Hernández: llicenciada en Sociologia, màster en polítiques de gènere, en excedència de la coordinació d’una entitat del 3r sector per cura de les seves filles. Preocupada i ocupada en prendre consciència dels fets quotidians des d’una mirada de gènere que permeti un esdevenir sensible a les necessitats de les persones.

QUAN: Dilluns 25 d’abril 19.00 a 20:00 hores 

Assistència

Aquest acte està reservat a les persones col·legiades. Les persones interessades en assistir-hi poden trobar l'enllaç per a la connexió amb Zoom als darrers butlletins del Colpis: l'Infocolpis, enviat tots els dimecres al vostre correu electrònic.
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This