Agenda

ACTE DE CLOENDA DEL POSTGRAU 'LA PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES I PROJECTES: EINES CONCEPTUALS I METODOLÒGIQUES'

DATA
10 juny 2022 · 18:00
LLOC
La CIBA. Santa Coloma de Gramenet. (Passeig de Llorenç Serra, 64)

Divendres 10 de juny tindrà lloc l'acte de cloenda del Postgrau 'La perspectiva de gènere a les polítiques públiques i projectes: eines conceptuals i metodològiques', una activitat organitzada per la coordinadora del Postgrau, la companya i membre de la Junta de Govern del Colpis i de la Comissió de Gènere, Lídia Arroyo, sociòloga i investigadora de l'IN3-UOC.

És necessària la inscripció prèvia de totes les persones assistents.

 

PROGRAMA DE L’ACTE

18.00h. Benvinguda a càrrec de Núria Parlon, Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, i Jordi Pacheco, degà del Colpis. 

18.10h. Presentació del Postgrau i de la ponent, a càrrec de Lídia Arroyo, coordinadora del Postgrau i investigadora de l'IN3-UOC.

18.20h. Conferència "Les Gegantes: Les dones i les ciències socials", a càrrec de Teresa Torns, Doctora en Sociologia i Membre Honorària del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) i del Seminari d’Estudis de la Dona (SED) del Departament de Sociologia de la UAB.

19.00h. Lliurament de diplomes, per part de Maribel Cárdenas, directora de Polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i professorat del Postgrau.

19.15h. Entrega dels Premis als Millors Treballs de Postgrau, de mans de membres del Tribunal d'avaluació. 

19.30h. Cloenda de l'acte 

19.35h. Copa de cava i networking 

20h. (Opcional) Visita guiada a la CIBA

Conduirà l'acte la politòloga Eugènia Bretones, responsable de la Comissió de Gènere del Colpis i vicepresidenta segona del Consell Nacional de Dones de Catalunya.

Assistència

És necessària la inscripció prèvia de totes les persones assistents.
Share This