Agenda

PRESENTACIÓ A BRUSSEL·LES DEL LLIBRE 'NOTES PER A UNA HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA POLÍTICA I DE LA SOCIOLOGIA A CATALUNYA'

DATA
12 octubre 2022 · 18:00
LLOC
Delegació del Govern davant la Unió Europea (Rue de la Loi, 227. Brussel·les)

El Colpis ha preparat una jornada amb diverses activitats per al 12/10.

El Col·legi ha preparat tot un seguit d’activitats a Brussel·les el proper 12 d’octubre, a iniciativa del nostre comissionat a la capital belga, el company politòleg Ignasi Centelles. Així, diversos membres del Colpis, entre ells el degà, el Dr. Jordi Pacheco, el director, Antoni Biarnés, i el propi Ignasi Centelles, celebraran un dinar amb politòlegs i politòlogues residents i treballant en l’actualitat a Brussel·les.

A la tarda, el nostre degà presentarà el llibre ‘Notes per a una història de la ciència política i de la sociologia a Catalunya’, acompanyat pel delegat del govern de la Generalitat de Catalunya davant de la Unió Europea, el Sr. Gorka Knörr Borràs, amb qui prèviament la representació del Colpis haurà tingut una recepció.

PROGRAMA

13 h. Dinar amb companys i companyes politòlegs residents a Brussel·les (properament confirmarem el lloc)

16 h. Recepció amb el delegat del govern de la Generalitat de Catalunya davant de la Unió Europea

18 – 19.30 h Presentació a la Delegació del Govern davant la Unió Europea (Rue de la Loi, 227. Brussel·les) del llibre ‘Notes per a una història de la ciència política i de la sociologia a Catalunya’.

Les persones interessades en assistir a aquestes activitats poden posar-se en contacte amb Ignasi Centelles a través del següent correu: brusselles@colpis.cat 

 

Assistència

Les persones interessades en assistir a aquestes activitats poden posar-se en contacte amb Ignasi Centelles a través del següent correu: brusselles@colpis.cat
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This