Agenda

Jornada sobre la salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia

DATA
24 octubre 2022 · 18:00
LLOC
Col·legi de Metges de Barcelona (Pg. de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona).

Organitzada per la Sectorial Intercol·legial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats -de la qual el Colpis en forma part-, per la Fundació Galatea i pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, durant aquesta jornada es presentaran les dades de l’estudi Repercussions de la COVID sobre la salut i l’exercici de la professió dels professionals de la salut de Catalunya.

PROGRAMA

18. h Benvinguda a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats i vicepresidenta de la Intercol·legial i Elvira Bisbe, vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona i membre de la Comissió de Dones.

18.15 h  Taula sobre la salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia:

- Presentació de la Fundació Galatea i activitats desenvolupades en el marc de la COVID, a càrrec d’Anna Mitjans, coordinadora de projectes de la Fundació Galatea.

- Presentació de l’estudi Repercussions de la COVID sobre la salut i l’exercici de la professió dels professionals de la salut de Catalunya, a càrrec de Lucia Baranda, directora de l’estudi i col·laboradora de Fundació Galatea.

- “La salut dels professionals d’atenció a les persones no és una opció, és un imperatiu ètic i deontològic”, intervenció a càrrec de Toni Calvo, director de la Fundació Galatea.

19 h. Torn de consultes per a col·legis de l’àmbit sanitari.

19.30 h. Cloenda d’Anna Parés, ex-degana del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya. 

Assistència

Per confirmar la teva inscripció has d’enviar un correu electrònic indicant el teu nom i cognom, adreça electrònica i col·legi professional al que pertanys a acteintercol@coltscat.cat
Share This