Agenda

ENTREGA DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART ALS MILLORS TFG EN CIÈNCIA POLÍTICA I SOCIOLOGIA

DATA
20 desembre 2022 · 18:00
LLOC
Palau Robert de Barcelona

El 20 de desembre tindrà lloc l’entrega dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors TFG en Ciència Política i en Sociologia 2022. Serà al Palau Robert, de Barcelona. L'acte es podrà seguir de manera presencial i en línia.

Dimarts 20 de desembre el Palau Robert de Barcelona acollirà un cop més l’entrega dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors Treballs de Final de Grau en les categories de Ciència Política i de Sociologia.

Com sabeu, es tracta de la cinquena edició d’aquests premis, impulsats pel Colpis. L’objectiu d’aquest premi és identificar i reconèixer el talent emergent.

El jurat de la present edició ja s’ha reunit per a dictaminar els treballs guanyadors així com els accèssits, els quals seran anunciats durant l’acte del dia 20, sobre el qual us anirem informant properament. Aquesta és la composició del jurat d’enguany:

JURAT CIÈNCIA POLÍTICA

-Catedràtic emèrit Joan Botella (UAB)

-Dra Anna Sanz (UB)

-Dra Anaïs Varo (UdG)

-Dr Jordi Pacheco (UB/UOC)


JURAT SOCIOLOGIA I FILOSOFIA, POLÍTICA I ECONOMIA

-Professora Lídia Arroyo (UOC)

-Dra Maria Rodó (UPF)

-Dra Pilar Carrasquer (UAB)

-Professor associat Antoni Biarnés (UB/UAB)

 

Assistència

És necessària la inscripció prèvia. Es pot assistir de manera presencial (al Palau Robert, Pg. de Gràcia, 107, Barcelona) o bé seguir-ho en línia, a través de la plataforma Zoom. L'enllaç a la mateixa serà enviat el propi dimarts dia 20/12, unes hores abans de l'inici de l'acte.
Share This