Agenda

XERRADA: 'INICIATIVES D'ECONOMIA COOPERATIVA ENTRE SOCIÒLEGS I POLITÒLEGS'

DATA
1 juliol 2009 · 18
LLOC
Palau de Congressos de Barcelona (Avda. Reina Maria Cristina, s/n)

El Col·legi organitza la xerrada Iniciatives d’economia cooperativa entre sociòlegs i politòlegs: estratègies per emprendre nous negocis, en el marc de la Setmana de l’Economia Cooperativa.

La sessió es desenvoluparà en l’espai Àgora, pensat i dissenyat amb l’objectiu d’aprofundir en els diferents projectes que estan en marxa des de l’economia cooperativa, i es durà a terme el proper 1 de juliol de 18.00 a 20.00 hores, al Palau de Congressos de Barcelona (Avda. Reina Maria Cristina, s/n). Per assistir a la sessió cal que confirmeu la vostra assistència a colpis@colpis.cat.

La setmana

La 1a Setmana de l’Economia Cooperativa vol ser el punt de trobada de les visions i les persones de l’economia cooperativa. Durant la setmana s’organitzaran ponències, activitats, taules rodones, espais d’assessorament i d’emprenedoria amb tallers i seminaris, entre d’altres.

L’objectiu és apropar l’economia cooperativa al conjunt de la població i també oferir a les persones i empreses de l’economia cooperativa un espai per a compartir coneixements, intercanviar experiències i establir relacions de negoci i intercooperació.

Aquesta setmana està organitzada per la Confederació de Cooperatives de Treball de Catalunya, amb el suport del Departament de Treball. Els actes tindran lloc entre el 30 de juny i el 2 de juliol al Palau de Congressos de Barcelona.

Assistència

Per assistir a la sessió cal que confirmeu la vostra assistència a colpis@colpis.cat.
AFEGEIX AL CALENDARI
ESPAI ÀGORA
Share This