Agenda

PRESENTACIÓ 7A EDICIÓ DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA

DATA
17 setembre 2009 · 19
LLOC
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

El pròxim 17 de setembre el Col·legi acollirà la presentació d'una nova edició del Màster TISA (Tècniques d'Investigació Social Aplicada). Aquest Màster és una iniciativa conjunta del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions (Secció II) de la Universitat de Barcelona, i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

L'objectiu del Màster, que assoleix ja la seva setena edició, és oferir uns estudis especialitzats de tercer cicle destinats al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials, i en particular en l'àmbit de la sociologia i de la ciència política, amb una orientació aplicada i de professionalització.

 

La presentació tindrà lloc el 17 de sembre, a les 19 hores, al Col·legi (c/ Roger de Llúria, 155-157. Entresòl 1a. Barcelona).

 

MÉS INFORMACIÓ

Assistència

Les persones interessades a assistir a alguna d'aquestes dues sessions hauran de confirmar la seva assistència trucant al 93 241 41 22 o bé escrivint a vanessa.maxe@colpis.cat
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This