Notícies

maig 24, 2021
ÀGORA GOVERN OBERT: CONSULTA CIUTADANA PER A PROPOSAR ELS EIXOS DELS FUTURS GP
Termini màxim: 24 de maig

La incorporació de Catalunya a l’OGP que va comptar amb un gran suport d’institucions i entitats ciutadanes, comporta l’elaboració d’un Pla d’Acció OGP de forma cocreada entre administracions públiques i societat civil Aquest Pla d’Acció estarà format per diversos compromisos concrets en matèria de govern obert i que hauran de ser aplicats per les administracions catalanes (Generalitat i administració local) durant els propers anys.

 

Per a l’elaboració d’aquest Pla d’Acció, s’ha constituït recentment l’Àgora de Govern Obert i s’ha obert fins al 24 de maig una fase de consulta ciutadana per proposar i validar els eixos que serviran per definir els grups de treball en el marc dels quals es concretaran els futurs compromisos del Pla d’Acció OGP. Entre ells, es troba el de  Drets de les dones i perspectiva de gènere. Per a participar-hi caldrà que us registreu a la plataforma participa.gencat.cat (es demana correu electrònic, contrasenya i confirmació que rebreu al vostre correu).
 

 

Així doncs, des del grup motor i des del Colpis, us animem a participar activament en aquesta fase de consulta ciutadana. Teniu temps fins al 24 de maig. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This