Notícies

abril 04, 2011
AJUTS PER REALITZAR ESTUDIS INTERNACIONALS
Programa de beques del Patronat Catalunya Món 2011-2012

Aquestes beques tenen la voluntat de formar especialistes en qüestions relatives a les relacions internacionals. L’objectiu és oferir ajut econòmic per realitzar estudis de postgrau en un centre situat a qualsevol país del món, fora de l’Estat espanyol.

Són elegibles tots aquells postgraus que tractin matèries objecte d’estudi en qualsevol camp de la ciència, sempre que siguin tractades des de la perspectiva internacional, que ultrapassa els límits de qualsevol estat considerat.

El Patronat Catalunya Món és entitat seleccionadora del Col·legi d’Europa de Bruges i té signats acords o manté relacions específiques amb altres centres docents de reconegut prestigi internacional (London School of Economics, Universitat de Stanford i Institut d’Estudis Polítics Sciences Po de París). En igualtat de mèrits, es donarà prioritat a les candidatures per realitzar estudis en aquests centres.

Amb una dotació total de 255.000 euros per al curs acadèmic 2011-2012, el Patronat Catalunya Món ofereix fins a un màxim de deu ajuts, d’acord amb les convocatòries següents:

–   Ajuts per realitzar estudis internacionals, amb el patrocini de la Federació Catalana de Caixes d’Estalvis i el suport de la Diputació de Girona
9 ajuts

–    Ajuts “Maria Rúbies”, amb el patrocini de la Diputació de Lleida
1 ajut

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This