Notícies

abril 13, 2013
ANALITZEM LA REALITAT POLÍTICA I SOCIAL AL BLOC ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

El nou espai digital conté les mateixes seccions amb que ja comptava el paper: el Monogràfic, la Pàgina d’Actualitat i les Entrevistes. Hem introduït, a més, una nova secció d’Opinió. En aquest bloc trobareu articles d’anàlisi escrits per experts i expertes procedents del camp  de la Ciència Política i de la Sociologia, i també d’altres camps de les Ciències Socials. Amb ell volem contribuir a la divulgació del coneixement de politòlegs i sociòlegs i a fer conèixer aquestes dues professions a la societat.

Monogràfic 0. El Dret a decidir
Una de les premisses de l’Àmbits ha estat sempre estar en sintonia amb l’actualitat. Aquesta vegada no podia ser d’una altra manera, i el tema escollit ha estat el Dret a decidir. Democràcia per a un nou Estat. Coordinat pel professor de Ciència Política Jaume López, en aquest monogràfic han intervingut Ricard Vilaregut, Marc Sanjaume, Montserrat Guibernau, Toni Cruanyes, Hèctor López Bofill, Joan Ridao, Ivan Serrano, Ferran Requejo i Joan Botella. Des d’aquí els volem mostrar el nostre agraïment.
Com també a tots aquells col·legiats i col·legiades que, igual que amb la revista en paper, col·laboren enviant-nos els seus articles per a la Pàgina d’Actualitat, secció per a la qual esperem continuar tenint la mateixa bona rebuda i col·laboració que la que sempre se’ns ha mostrat. Aquest espai és de tots ells.

L’Àmbits de tots i totes
Un dels avantatges de gaudir d’aquest espai on line és la participació i la difusió que es podrà fer de tot allò que publiquem. Us animem doncs a que expresseu la vostra opinió sobre els articles, els difongueu si els considereu interessants i els seguiu a través de les RSS.
Per la nostra part ja només queda l’agraïment cap a tots els col·laboradors i col·laboradores i cap als nostres lectors i lectores. Entre tots farem l’Àmbits.

 

www.ambitscolpis.com

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

Share This