Notícies

octubre 30, 2020
ARRIBA ‘PARLIAMENT’, LA SÈRIE PER ENTENDRE EL PARLAMENT EUROPEU
La sèrie completa s’emetrà a partir del 24 de novembre

Creada per Noé Debré, ‘Parliament’ és una coproducció francobelga i alemanya que s’apropa de manera hilarant als passadissos de la política europea a través de Samy, un jove assistent parlamentari francès que comença a treballar al Parlament Europeu en el pitjor moment possible: poques setmanes després del referèndum del Brexit.

 

Amb el vertigen propi d’un primer dia a la feina, en Samy haurà de fer front als contrasentits de la política europea actual, embrollada en un excés de burocràcia, tripijocs varis i un còctel de cultures, ideologies i sensibilitats altament perillós. La seva vida al Parlament no serà gens fàcil entre quintades, brexiters, assistents teutons, polítics incompetents, un delicat projecte per a salvar taurons i fins i tot el Procés pel mig! 

 

En definitiva, una sèrie que intenta explicar de manera amena per a què serveix el Parlament Europeu on també hi cap una crítica precisa a les constants dificultats que continua tenint Europa per a esdevenir un ens polític propi. 

 

Els tres primers capítols de la primera temporada s’han estrenat en el marc del Festival Serializados 2020. La sèrie completa arribarà a la plataforma Filmin el proper 24 de novembre.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This