Notícies

setembre 23, 2020
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Dijous 17 de setembre a les 18h de la tarda

Com ja sabeu, aquest dijous 17 de setembre a les 18h de la tarda celebrarem l’assemblea general ordinària del Col·legi, que  havíem hagut d’ajornar a causa de la COVID.  Ho farem en streaming.

 

Per a poder-hi participar, caldrà entrar a la Sala  de Conferències de la Plataforma Zoom del Col·legi a través d’aquest enllaç que estarà operatiu 10 minuts abans de l’inici de l’assemblea.


INSTRUCCIONS PER A VOTAR EN STREAMING
D’altra banda, per a poder votar, caldrà fer-ho des d’una altra plataforma habilitada per a la qual us enviarem els enllaços corresponents per a cadascun dels punts de l’ordre del dia a votar. (ALERTA!: Els enviarem al mail que consta a la Intranet col·legial!*).

 

Podreu accedir a l’esmentada plataforma des de l’ordinador, la tablet o el mòbil i, un cop hi sigueu dins, el dia de l’Assemblea, simplement hi haureu d’introduir el vostre DNI. 


*Com que el mail de referència és el que consta en la Intranet del Col·legi -aquell que vosaltres ens vàreu notificar en el seu dia-, és important que comproveu que coneixeu quin és i que podeu accedir sense problemes a la plataforma de votació. 

Amb aquest propòsit, us aconsellem que abans del moment de l’assemblea feu una prova d’accés per tal de validar que tot funciona correctament. Per fer-la, heu d’anar a la pàgina web https://colpis.ekratos.cat/participants/validate i introduir-hi tres dades:


– A “Codi d’identificació” : El DNI de la persona sense punts ni guions, per exemple 4823921J


-A “Dades de contacte” : El correu electrònic de la persona, per exemple john@doe.com


-A “número de verificació” : La clau d’accés al procés de validació, que serà aquesta:   e8687369-512c-42eb-8f53-5a336c6dca71

 

Si la plataforma verifica les vostres dades, estareu a punt per a l’assemblea. En cas que us aparegui un missatge d’error, caldrà que ens contacteu (93 241 41 22 o colpis@colpis.cat).

 

Pel que fa als temes a tractar, aprofitem per recordar-vos que s’hi inclou la reforma dels Estatuts del Col·legi. Tingueu en compte que, a resultes de les aportacions rebudes arran del procés de participació que es va dur a terme, els articles 5hc), 5cc) i 25 han sofert variacions respecte al text publicat en el moment en què es va fer la informació pública del text de proposta de reforma dels Estatuts, i que podeu consultar -en versió actualitzada- en el link que trobareu al final d’aquest missatge. Així mateix,  també també trobareu la resta de documents necessaris per a l’Assemblea: l’ordre del dia, les actes de les assemblees anteriors; el resultat de comptes de 2019 i el pressupost de 2020. 
  

 

Si teniu dubtes o comentaris sobre tot plegat, no dubteu a plantejar-nos-els.

ESBORRANY ACTA AG ORDINÀRIA 2019

COMPTE DE RESULTATS 2019

ACTA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA 17.12.19


PRESSUPOST 2020

Share This