Notícies

octubre 17, 2012
ASSISTIM A LA INAUGURACIÓ DEL CICLE ‘ISDUB’ DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

Flavia Martinelli, doctora en planificació urbana i regional per la Universitat Berkeley va obrir aquest cicle amb una conferència on va parlar sobre la reestructuració dels serveis públics a Europa.

 

Per la seva banda, la degana del Col·legi, Anna Parés, va voler transmetre un missatge d’ànims als estudiants presents a l’acte, emfatitzant el fet que ells serien els responsables de la Sociologia dels propers 30 anys.

Properes sessions
Durant el curs 2012-2013, es faran fins a cinc sessions més, que tindran com a ponents Pierre-Michel Menger, del Centre Nacional de la Recerca Científica – Escola d’Estudis Superiors en Ciències Socials de París (CNRS-EHESS); Loïc Wacquant, de la Universitat de Califòrnia, Berkeley; Erik Olin Wright, president el 2012 de l’Associació Americana de Sociologia (ASA) i professor de la Universitat de Wisconsin-Madison; Sonia Arbaci, de la Bartlett School of Planning de la University College de Londres; i John Mohr, de la Universitat de Califòrnia, Santa Barbara. El treball creatiu en la societat actual, la marginació urbana i l’estat penal, o l’anàlisi d’exemples d’acció i transformació social són alguns dels conceptes que s’analitzaran al llarg del cicle.

 

Podreu seguir totes aquestes conferències a través del compte de Twitter del Col·legi, @ColpisCat, amb l’etiqueta #ISDUB


ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This