Notícies

juny 17, 2020
AVÍS DE COBRAMENT DE LA QUOTA COL·LEGIAL

A principis del mes de juliol es farà efectiu el cobrament de la quota col·legial corresponent al tercer trimestre de 2020. Tal i com es va anunciar anteriorment, les persones que es trobin en dificultats econòmiques poden demanar un ajornament del pagament fins al 4 de desembre de 2020,  com a tard. Per a sol·licitar-ho, cal omplir aquest formulari

Així mateix, les persones que estiguin en situació d’atur tenen dret a un descompte del 50% en l’import del rebut. Si encara no heu enviat la documentació acreditativa, teniu temps de fer-ho fins dimarts 30 de juny. Només cal que ens feu arribar l’informe de situació administrativa actualitzat en la darrera quinzena del mes de juny. El podeu descarregar fàcilment a l’apartat d’informes de la pàgina web del  Servei d’Ocupació de Catalunya i enviar-nos-el per correu electrònic a colpis@colpis.cat o a secretaria@colpis.cat.

Aprofitem també per recordar-vos que, enguany els i les membres del Col·legi es podran deduir un percentatge de les quantitats pagades en concepte de quota col·legial de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques de l’exercici fiscal de 2019. Només cal que us assegureu que en la vostra declaració de renda hi figura aquesta deducció.

Share This