Notícies

febrer 20, 2012
BEQUES DEL PROGRAMA BEATRIU DE PINÓS
Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca

Poden beneficiar-se d’aquesta modalitat el personal investigador que tingui el títol de llicenciatura, grau o equivalent o el títol de doctorat d’una universitat del sistema universitari català. 

La modalitat A d’aquesta convocatòria ofereix la possibilitat d’ampliar la formació a l’estranger del personal investigador arrelat a Catalunya i el seu retorn i es divideix en dues fases. La primera fase, en forma de beca, subvenciona estades postdoctorals de dos anys de durada a qualsevol universitat o centre de cerca de fora de l’estat espanyol. La segona fase, en forma d’ajut, subvenciona contractes postdoctorals d’un any de durada per facilitar el retorn al sistema de ciència i tecnologia de Catalunya a les persones que han completat la seva beca postdoctoral.

 

La modalitat B ofereix ajuts per fomentar la contractació de personal investigador en el sector públic, ja sigui en universitats, centres de recerca o fundacions hospitalàries, que hagi dut a terme una estada postdoctoral a l’estranger.

 

El termini per a sol·licitar aquests ajuts finalitza el dia 1 de març de 2012.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This