Notícies

juny 13, 2018
BLANQUERNA 2018 FUTURES SUMMER SCHOOL
10% de descompte en la matrícula per als col·legiats/des

La primera edició del Blanquerna Futures Summer School (BFSS) pretén proporcionar un punt de vista crític sobre l’estat de la tècnica en els estudis del futur. Mostrant una àmplia perspectiva dels esdeveniments més interessants i prometedors en aquest camp, per part d’alguns dels seus promotors originals i principals, el curs oferirà una àmplia perspectiva sobre els Futurs.

Atès que aquest any 2018 el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) commemora el seu 30è aniversari, el BFSS formarà part d’aquestes celebracions d’aniversari. I, encara més important, dedicarà una part significativa del seu temps a analitzar els principals reptes per a les ciutats en general i per a Barcelona en particular.

El curs combinarà diferents formats (classe, petit seminari, taller i “poliàlegs”) per a oferir als estudiants diferents experiències d’aprenentatge que coincideixin amb la seva diversitat teòrica i metodològica.

El BFSS tindrà lloc del 29 de juny al 7 de juliol del 2018 a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals (Universitat Ramon Llull) Blanquerna de Barcelona.

DESCOMPTE EN LA MATRÍCULA PER A LES PERSONES COL·LEGIADES
Tots els col·legiats i col·legiades interessats tindran un 10% de descompte en la matrícula.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This