Notícies

juny 05, 2012
BUSQUES FEINA? AL COL·LEGI T’AJUDEM. TALLERS DE CERCA DE FEINA PER ALS COL·LEGIATS
PLACES DISPONIBLES!

Tots tenim intuïcions i certeses sobre què sabem fer, quins són els nostres punts forts i quines les nostres àrees de millora. Qui no ha fet ja entrevistes de feina?, o té un currículum revisat múltiples vegades? Potser també tenim molt clar quin és el nostre objectiu professional…

Però ens trobem en uns moments en què la dificultat d’accedir a un lloc de treball és molt més alta del què solia ser, són més persones competint per a una mateixa posició. Amb aquest context hem de tenir molt clar què aportem a una nova feina i saber explicar-ho de manera que capti l’atenció del nostre entrevistador, saber diferenciar-nos de la resta de candidats/es que participen en el mateix procés de selecció, definint de la forma més adequada allò que som i a on volem arribar professionalment.

D’altra banda, sociòlegs i politòlegs tenim la necessitat de saber definir bé el nostre perfil davant entitats i empreses que encara tenen poc clar qui som i què sabem fer.

Des del Col·legi estem convençuts que cal professionalitzar la recerca de feina, i per això cal conèixer i saber aplicar les eines adequades. Aquest taller t’ajudarà a aconseguir-ho, Aquest taller t’ajudarà a aconseguir-ho, compartint coneixements i experiències amb politòlegs i sociòlegs com tu, des d’una perspectiva pràctica amb què aprendràs a conèixer  el teu perfil (habilitats, punts de millora, motivacions…) i enfrontar-te així amb més possibilitats a una oferta de feina. En aquest procés estaràs assessorat per especialistes en metodologies d’acompanyament professional, els quals coneixen molt bé l’eficàcia d’una bona preparació per aprofitar al màxim l’entrevista de treball. Aquestes són algunes de les opinions de les persones que van realitzar els tallers en la primera edició:


“He pogut aprendre tot el que fa referència a la innovació per a la cerca de feina. Gestió de la xarxa de contactes, noves formes de CV, etc.”

“M’ha permès identificar els meus punts forts i dèbils”

“He valorat molt positivament l’autoconeixement, la gestió de xarxes i l’elaboració del CV”

Els tallers es divideixen en júnior i en sènior segons cada perfil professional. Aquests es desenvoluparan durant els mesos de juny i juliol, al Col·legi. Consulta el taller que millor s’adapti a les teves necessitats! 


TALLER JÚNIOR D’ESTRATÈGIA DE CERCA DE FEINA

TALLER SÈNIOR D’ESTRATÈGIA DE CERCA DE FEINA

Share This