Notícies

juny 12, 2013
CELEBREM EL 10è ANIVERSARI DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D’INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA
El 27 de juny

L’acte pretén ser un punt de trobada amb els representants dels diferents sectors que treballen en l’àmbit de la investigació aplicada, els ex-alumnes que han passat pel programa d’estudis al llarg d’aquests 10 anys, així com amb sociòlegs i politòlegs interessats en la recerca social.

Comptarem amb la presència dels representats de tots tres organitzadors del Màster, amb Anna Parés, degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya; de Màrius Domínguez, director acadèmic del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona i de Pedro López, director acadèmic de l’Institut d’Estudis del Treball de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant l’acte celebrarem la taula rodona on debatrem sobre “La qualitat de la investigació aplicada: reptes en el context actual”, amb Jordi Argelaguet, director del Centre d’Estudis d’Opinió; Anna Jolonch, cap de recerca de la Fundació Jaume Bofill i un representant d’un institut d’estudis d’opinió o de mercats (pendent de confirmar).

D’altra banda, diversos ex-alumnes explicaran el seu desenvolupament professional i l’aportació que ha representat el Màster TISA.

Al final servirem un aperitiu a tots els assistents.

L’acte és obert a tothom. Cal confirmar l’assistència a formacio@colpis.cat abans del 21 de juny a les 13.00 hores.

 

FITXER ADJUNT

PROGRAMA

Share This