Notícies

febrer 04, 2021
CICLE DE JORNADES: LA RECERCA COM A MOTOR DE CANVI DE LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES
Els dijous 4, 11 i 18 de febrer

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya organitza aquest cicle de sessions en el marc del programa EAPC motor de recerca que promou la recerca col·laborativa entre equips transdisciplinaris. El cicle consta de tres sessions d’una hora i mitja orientades a promoure i facilitar el treball en comú dels decisors públics, els acadèmics i la societat civil en la millora de les polítiques públiques.

 

La primera sessió se centrarà en preguntar-se com s’entenen la política i la ciència, a partir de les reflexions fetes pel Centre Comú de Recerca (JRC) de la Comissió Europea sobre aquesta qüestió. En la segona es tractaran els avantatges i els reptes de la recerca col·laborativa partint de l’expertesa de la xarxa suïssa de recerca transdisciplinària td-netun dels líders mundials en aquest àmbit. En la tercera sessió s’abordaran les metodologies, experiències i lliçons apreses i partirem de l’experiència de l’organització Science for ChangeA més de la intervenció inicial, en cada sessió es comptarà amb les aportacions d’un directiu públic i un acadèmic, i un espai per al debat entre els ponents i assistents. Les sessions combinaran l’anglès i el català.

 

El cicle tindrà lloc els dijous 4, 11 i 18 de febrer a les 12.30h. Per a participar-hi, cal fer la inscripció a través d’aquest formulari.

 

El personal de la Generalitat de Catalunya s’ha d’inscriure abans del dia 28 de gener, per mitjà d’ATRI (760001/2021) o pel circuit que tingui establert el departament o organisme en el que treballeu.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This