Notícies

setembre 20, 2012
COL·LEGIA’T I GUADIRÀS DE DESCOMPTES TAMBÉ EN FORMACIÓ EXTERNA

Al Col·legi sabem que la formació és molt important per als professionals, és per això que, a banda de proporcionar una oferta formativa pròpia, també treballem per tal que els col·legiats i col·legiades tinguin accés a la formació externa amb condicions avantatjoses.

Un exemple d’això són els convenis amb l’Institut d’Educació Contínua (IDEC-UPF) i amb la Universitat Oberta de Catalunya, on les persones col·legiades tenen un 10% de descompte en la matrícula de part de la seva oferta formativa.

Puntualment també establim acords amb altres centres com és el cas actual de L’Institut de Dret Públic i l’Escola de Postgrau de la Facultat de Dret de Universitat de Barcelona, els qui ofereixen un 5% de descompte als nostres col·legiats en el Màster en integració de la immigració: drets, gestió i assessorament.

Anteriorment hem gestionat descomptes amb el seminari ‘La comunicació que canvia i ens canvia’, d’Estratègies de Qualitat Urbana SL, o el curs d’especialització ‘Com fer una enquesta i analitzar els resultats’, de la Fundació Universitat de Girona, entre d’altres.

Share This