Notícies

octubre 01, 2015
COL·LEGIATS EN MITJANS
Envia’ns el teu contacte si vols aparèixer als mitjans com a expert

Així doncs, per exemple, el politòleg i membre de la junta del Col·legi Jordi Pacheco i Canals va valorar en directe a Russia Today en Español els sondejos a peu d’urna des del Parlament de Catalunya. Per altra banda, els també col·legiats Antoni Biarnés i Josep Maria Reniu varen participar en una tertúlia al programa ‘L’Illa de Robinson’ (El Punt Avui TV) per valorar la darrera campaya. Reniu també va aparèixer en directe a Telesur (Veneçuela) unes hores abans de les eleccions per analitzar els possibles escenaris.

Una de les tasques del nostre Col·legi és la de difondre les professions de Ciències Polítiques i de Sociologia entre la societat, per tal que aquesta tingui un major coneixement sobre qui són sociòlegs i politòlegs, així com per posar de manifest la importància de la feina d’aquests. Per a aconseguir-ho, la col·laboració entre els nostres professionals i els mitjans de comunicació és fonamental.

En aquest sentit, disposem d’una base de dades de col·legiats i col·legiades experts en diversos temes i sobre els quals estarien disposats a intervenir als mitjans de comunicació.  Si vols formar-ne part, ens pots enviar un correu a comunicacio@colpis.cat especificant-nos les àrees en les quals et consideres expert/a i, en cas que ens truquin d’algun mitjà demanant-nos algun expert sobre aquell tema en el qual t’has especialitzat t’hi posarem en contacte.

Share This