Notícies

gener 03, 2016
COL·LEGIATS EN MITJANS
La vicedegana del Col·legi participa en una tertúlia sobre el 15M quatre anys després

A tall d’exemple, podeu veure la intervenció de la sociòloga i vicedegana del Col·legi, María José Calvo Padilla, a la tertúlia del Programa ‘L’Illa de Robinson’ (El Punt Avui TV) valorant el moviment del 15M quatre anys després. En aquest programa també hi participà, setmanes abans, la sociòloga Cristina Brullet parlant sobre relacions de parella (‘Casar-se o conviure?).

Quant a mitjans escrits, la Degana del Col·legi, la sra. Anna Parés, i el tresorer Jordi Pacheco varen participar en un reportatge del portal ‘La Veu del País Valencià’ sobre la suspensió de l’autonomia a través de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

Són molts els mitjans de comunicació que es posen en contacte amb el Col·legi per a sol·licitar la col·laboració d’un sociòleg o politòleg expert en diverses àrees com ara la immigració, el gènere, la participació política, les noves tecnologies, la conciliació de la vida laboral i familiar, la vellesa, la joventut i la infància o la comunicació política, per esmentar-ne només algunes.

En aquest sentit, disposem d’una base de dades de col·legiats i col·legiades experts en diversos temes i sobre els quals estarien disposats a intervenir als mitjans de comunicació.  Si vols formar-ne part, ens pots enviar un correu a comunicacio@colpis.cat especificant-nos les àrees en les quals et consideres expert/a i, en cas que ens truquin d’algun mitjà demanant-nos algun expert sobre aquell tema en el qual t’has especialitzat t’hi posarem en contacte.

Share This