Notícies

maig 25, 2012
CONEIXES EL FUNDRAISING? Anna Otero, experta en Fundraising, convidada al curs de Captació de Fons

La recerca i captació de fons de finançament per al desenvolupament de projectes (fundraising) és actualment una de les principals dificultats amb les que es troben tot tipus d’organitzacions. Per aquest motiu el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza aquest curs amb l’objectiu d’aprofundir en l’estratègia del fundraising així com en d’altres canals per a l’obtenció de recursos. Aquest curs permetrà identificar les diferents fonts de finançament públics (subvencions internacionals, europees, nacionals, autonòmiques i locals) i privats (empreses, particulars, obres socials), així com dissenyar estratègies que afavoreixin l’obtenció de recursos.

 

El curs serà impartit per Noemí Moya, politòloga i Cap del Servei d’R+D Internacional d’ACC1Ó de la Generalitat de Catalunya i per Emma Pivetta, sociòloga i European Finance Project Manager a la Fundació Clínic/IDIBAPS.

 

El curs s’impartirà del 29 de maig al 14 de juny, dimarts i dijous de 18 a 21 hores. La matrícula per a aquest curs restarà oberta fins el dia 22 de maig. 

 

El Col·legi facilitarà la gestió a aquelles persones que estiguin interessades en sol·licitar finançament per algun dels seus cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social, en concepte de formació professional dels treballadors i treballadores. Per a rebre més informació al respecte podeu adreçar-vos al correu electrònic formacio@colpis.cat


ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This