Notícies

abril 01, 2011
CONEIXES LA BASE DE DADES DE BEQUES I AJUTS DEL COL·LEGI?
Servei exclusiu per a totes les persones col·legiades

Aquesta eina respon a la necessitat d’estructurar i sistematitzar la informació relativa a les beques i ajuts disponibles. Es tracta d’un projecte rigorós i de gran utilitat, que ofereix una informació àmpliament sol·licitada pels nostres col·legiats i col·legiades i que des del Col·legi els oferim de forma exclusiva.

 

Així, es recullen més de 300 entrades, entre beques, ajuts, subvencions i premis, totes elles relacionades amb la professió i els estudis de Ciències Polítiques i Sociologia en particular, i de les Ciències Socials en general, així com totes aquelles altres que, tot i no estar vinculades directament amb aquestes disciplines, poden resultar també d’interès. D’aquesta manera, en aquesta base de dades es poden trobar beques i ajuts agrupats en les següents categories:

 

– Estades fora de Catalunya
– Administració Pública
– Associacionisme
– Col·laboració
– Contractació
– Empreses/autònoms
– Formació
– Mobilitat
– Pràctiques
– Premis
– Projectes diversos
– Recerca

 

Tanmateix es pot consultar en tot moment l’estat dels ajuts segons la seva convocatòria.

 

Aquesta informació, que s’anirà actualitzant de forma continuada, és accessible a través de la nostra pàgina web, introduint el número de col·legiat/da i contrasenya, les mateixes dades que s’utilitzen per entrar a l’apartat privat del web.

 

Share This