Notícies

abril 10, 2020
CONFERÈNCIA CIDOB: LIDERATGES I COVID-19
Avui dimecres 22 d’abril, a les 18.30h

A mesura que el Covid-19 avança dislocant la vida social i econòmica d’aquells sistemes en què penetra, els plans de contenció definits, les mesures de mitigació perpetrades i les intervencions legislatives impulsades per cada país revelen models de lideratge divergents

 

Respostes maldestres, mesures tardanes, decisions laxes o pràcticament inexistents configuren part de les estratègies de gestió de crisi de diferents líders polítics. Així, mentre Donald Trump dona diàriament conferències de premsa sobre els contagis, Johnson es nega a enfortir el compliment de les mesures d’aïllament social i Emmanuel Macron utilitza una retòrica bèl·lica per referir-se a la lluita contra la pandèmia. 

 

Davant d’aquest escenari d’incerteses, confusió i por, quins models de lideratge s’estan revelant en la gestió política del Covid-19? Fins a quin punt certes dosis de jerarquia i sentit de comunitat permeten confrontar millor una crisi com la del coronavirus? Ho analitzaran José María Lassalle, director del Fòrum d’Humanisme Tecnològic d’ESADE, Pol Morillas, director del CIDOB, Carme Colomina, investigadora del CIDOB, Sandra León, investigadora Talento Senior a la Universitat Carlos III de Madrid, i Antoni Gutiérrez-Rubí, fundador i director d’Ideograma. 

 

La conferència s’emetrà en directe a través del canal de Youtube d’ldeograma.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This