Notícies

abril 28, 2016
CONFERÈNCIA MEDIACIÓ, CIUTADANIA I CONVIVÈNCIA
Tindrà lloc el proper dijous 12 de maig

La conferència té per objectiu reflexionar, debatre i aportar coneixement en relació a la mediació en sentit ampli, com a eina que pot donar una important aportació a la construcció o reconstrucció de la convivència i la ciutadania en una societat cada cop més complexa.

Ens endinsarà en el com promoure noves formes de ciutadania basades en el respecte i el reconeixement, la potenciació i la millora dels recursos existents, inclosa la diversitat cultural, des del marc de la Mediació i la Gestió de Conflictes.

DRA. ROBERTA DI ROSA
Sociòloga i treballadora social. Formada en Mediació Familiar i Comunitària a la Universitat Catòlica de Milà, amb especialitzacions en Suïza per a conflictes culturals comunitaris i, a França, per a conflictes en famílies estrangeres i en parelles mixtes. Des del 2006 és investigadora de l’Universitat de Palerm i professora agregada de Sociologia de les relacions ètniques i de Sociologia del desenvolupament i de les migracions. Com a docent de mediació comunitària i intercultural, col·labora amb universitats italianes i estrangeres.

Participa en programes d’investigació a nivell nacional e internacional sobre la mediació comunitària en contextos multiculturals, la pràctica de integració social dels immigrants, les relaciones entre gèneres i generacions en migració i sobre les competències interculturals i el treball social transcultural.

FITXER ADJUNT

PROGRAMA

Share This