Notícies

desembre 07, 2020
CONFERÈNCIA ONLINE: EL MÓN, DE TRUMP A BIDEN
Dijous 17 de desembre, a les 19h

Els darrers quatre anys no han estat un període més en la història recent del món. Trump i les seves polítiques han incrementat o propiciat la fractura social al si dels mateixos Estats Units i han laminat, en bona mesura, el multilateralisme de les relacions internacionals. El llegat de Trump, a nivell internacional es pot definir com el de tot un seguit d’accions unilaterals, sembrant de dificultats un món ja per si mateix complicat.

Arribats a aquest punt, però, cal preguntar-se què pot aportar, com a canvi, la presidència de Joe Biden. Què se’n pot esperar del president entrant? Gestos simbòlics sense anar més enllà? Un canvi profund amb polítiques sòlides? 


El proper 17 de desembre, el Doctor Pere Vilanova analitzarà la nova situació a l’espai L’H de l’Hospitalet de Llobregat.


Pere Vilanova exerceix actualment com a professor a la Universitat de Barcelona, al departament de Ciència Política, Dret Constitucional i Filosofia del Dret. La seva carrera com a docent va començar l’any 1977. És llicenciat en Filosofia i Lletres i Doctor en Filosofia Contemporània. Una de les seves línees d’investigació és, precisament, la política internacional. 

Share This