Notícies

febrer 07, 2021
CONSULTA PÚBLICA PER A NOU DECRET DEL CNDC
Termini obert d’aportacions fins al 22 de febrer

L’Institut Català de les Dones va endegar fa uns mesos el procés de reforma del decret de regulació del Consell Nacional de les Dones de Catalunya, amb coordinació amb aquest i la col·laboració de la consultora La Malla.

 

L’objectiu principal d’aquest projecte és la millora de l’organització, funcionament i concreció de competències d’aquest consell, així com incrementar la participació de les dones i del moviment associatiu feminista, a través d’un procés participatiu que incorpori les veus de les entitats que en formen part, tenint en compte la seva diversitat. Aquesta prospecció i diagnosi ha de servir per detectar els aspectes clau que caldrà abordar i per a l’elaboració dels criteris que han de marcar la redacció del nou decret.

 

En el marc del procés de reflexió sobre el funcionament del Consell Nacional de les Dones de Catalunya, el Govern ha impulsat una consulta pública prèvia a l’elaboració del nou decret de regulació en el qual fem extensiva la invitació de l’ICD a participar-hi. En aquest enllaç trobareu el formulari principal i tota la informació relativa a la consulta. El termini per a rebre aportacions estarà obert fins el 22 de febrer.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This