Notícies

abril 06, 2011
CONVOCATÒRIA BEQUES CÀTEDRA PASQUAL MARAGALL D’ECONOMIA I TERRITORI
UNIVERSITAT DE BARCELONA

L’objectiu de la convocatòria és el de fomentar la investigació en els àmbits temàtics de la Càtedra, així com promocionar i difondre la investigació realitzada per joves investigadors. Per aquest motiu la Càtedra convoca dues ajudes d’investigació, una per a l’àmbit d’Economia i l’altra per a l’àmbit de la Política Pública, especialment quant a la interacció entre governs i mercats.

Podran sol·licitar les beques aquells investigadors que hagin obtingut el títol de doctor amb posterioritat al 31 de gener de 2005 o que es trobin cursant el Doctorat, sempre que hagin superat l’etapa de Màster. En aquest últim cas, es valorarà molt positivament que s’adjunti una carta de recomanació del director de tesi. De qualsevol manera, la seva àrea de treball ha d’estar relacionada amb l’Economia, l’Administració i direcció d’empreses, les Ciències Polítiques, la Geografia o la Història Econòmica.

Cadascuna de les ajudes està dotada amb 5.000 euros. La data límit per a la presentació de sol·licituds acaba el dia 20 de maig de 2011 (inclusivament).

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This