Notícies

abril 06, 2018
CONVOCATÒRIA BEQUES DE COL·LABORACIÓ GABINET TÈCNIC 2018. DEPARTAMENT DE CULTURA

La convocatòria es va publicar el dia 3 d’abril al DOGC  (Bases i Convocatòria)

Es tracta de beques remunerades, d’una durada de 6 mesos, relacionades amb les següent especialitats:

  1. Una beca per col·laborar en la recerca, el tractament i l’explotació de les dades que gestiona el Gabinet Tècnic.
  2. Una beca per col·laborar en el pla de comunicació del Departament de Cultura a través del web corporatiu.
  3. Una beca per col·laborar en la recerca d’informació i catalogació dels treballs i documents d’interès per al Departament de Cultura.
  4. Una beca per col·laborar en els processos relacionats amb l’activitat del Departament de Cultura en l’àmbit internacional.
  5. Una beca per col·laborar en els diversos processos del circuit de publicacions del Departament de Cultura.
  6. Una beca per col·laborar en la gestió dels fons FEDER que cofinancen operacions en els àmbits de la cultura.

 

A QUI VA ADREÇAT

Per a la modalitat a), han de tenir el títol de graduat en algunes de les titulacions especialitzades en ciències polítiques, administració i gestió pública, sociologia, economia, estadística o títol de llicenciatura equivalent.

Per a la modalitat b), han de tenir el títol de graduat en algunes de les titulacions especialitzades en periodisme, comunicació, comunicació audiovisual o màrqueting o títol de llicenciatura equivalent.

Per a la modalitat c), han de tenir el títol de diplomatura en biblioteconomia i documentació o el títol de grau d’informació i documentació, o títol de grau equivalent.

Per a la modalitat d), han de tenir el títol de graduat en algunes de les titulacions especialitzades en ciències polítiques, administració i gestió pública, economia o títol de llicenciatura equivalent.

Per a la modalitat e), han de tenir el títol de graduat o graduat superior en algunes de les titulacions especialitzades en disseny, disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia o disseny i gestió de la producció gràfica.

Per a la modalitat f), han de tenir el títol de graduat en algunes de les titulacions especialitzades en ciències polítiques, administració i gestió pública, economia, dret o títol de llicenciatura equivalent.

El termini per a la presentació de sol·licituds és del 4 al 17 d’abril de 2018 (ambdós inclosos).

Aquestes beques són de tramitació telemàtica obligatòria i caldrà disposar d’un certificat digital per poder fer la sol·licitud. Aquí es pot trobar més informació sobre com tramitar en línia

Share This