Notícies

juny 05, 2019
CONVOCATÒRIA DE PRÀCTIQUES PER A GRADUATS UNIVERSITARIS: BEQUES ROBERT SCHUMAN TARDOR 2019

El Parlament Europeu convoca dos cops l’any períodes de pràctiques per a graduats universitaris. Les Beques Schuman permeten completar els coneixements adquirits durant els estudis, familiaritzar-se amb l’activitat de la UE i, en particular, del Parlament Europeu. Les pràctiques estan obertes a graduats d’un gran ventall d’especialitats per realitzar tasques de comunicació, dret, traducció i interpretació, administració, tecnologies de la informació, entre d’altres.

Les beques són per a períodes de 5 mesos, amb la possibilitat de ser prorrogats (d’1 a 3 mesos addicionals). La data d’inici del període de pràctiques pot variar en funció de cada oferta. 

Els candidats poden presentar sol·licituds per a un màxim de tres ofertes de beques per període.

La convocatòria està oberta de l’1 al 30 de juny a mitjanit. Els períodes de pràctiques compten amb una remuneració de 1.335,69 euros al mes per als becaris a Brussel·les o Luxemburg. A Espanya és de 1.224,83 euros, import que s’actualitza cada 1 de gener. La beca també inclou un viatge a Estrasburg per participar de les tasques administratives o de gestió informativa de la institució durant una sessió plenària.

Es poden consultar totes les ofertes de pràctiques disponibles, així com els requisits, a la pàgina principal d’ofertes de períodes de pràctiques del Parlament Europeu.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This