Notícies

maig 15, 2020
CONVOCATÒRIA DE PROFESSORS ASSOCIATS A LA FCPS DE LA UAB
A través de la borsa de docents del Col·legi

Si voleu presentar la vostra candidatura per a fer de professor associat a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, podeu manifestar la vostra disponibilitat a través de la secció Borsa de Docents de l’apartat de formació del web del Col·legi.  Heu d’omplir tots els camps del formulari que us hi apareixerà.  Al camp “especialitat”, feu-hi constar les assignatures (una o més) que podríeu impartir, posant-hi el codi de les matèries en qüestió que trobareu en aquest llistat. Si es tracta de més d’una assignatura, separeu els seus codis amb punt i coma (per ex: 101079; 101115; etc).

 

Hi ha assignatures de Ciències polítiques i Gestió Pública, de Sociologia i de Relacions Internacionals. Per a  fer-vos una idea dels continguts de cada assignatura, aquí hi trobareu les respectives guies docents

 

En el camp “experiència”, feu-hi constar aquells trets del vostre CV que millor connectin amb les assignatures que us oferiu a donar. Si voleu completar la vostra informació de caràcter curricular, podeu adjuntar el vostre CV pujant un arxiu al camp “curriculum vitae”.


NOTA: Tingueu en compte que existeixen dues vies complementàries de subministrament de candidatures a professorat associat. Per una banda, els Departaments de la UAB fan una convocatòria anual (cap al juny) de contractació de professorat associat per algunes assignatures (el Col·legi també us notificarem el moment en què surti aquella convocatòria anual per a què també hi pugueu presentar la vostra candidatura).

 

D’altra banda, quan es produeixen vacants durant el curs acadèmic o quan s’han de cobrir assignatures que han quedat desertes en la convocatòria anual, els Departaments podran fer ús d’aquesta Borsa de docents. Si aquest fos el cas, la Facultat us contactarà directament per a continuar el procés selectiu.


IMPORTANT: Per evitar l’obsolescència de les dades incloses en la present Borsa, el dia 31 de desembre s’eliminaran tots els registres inclosos. Si llavors voleu seguir formant part de la Borsa, us avisarem per a què us hi torneu a inscriure a partir del mes de gener següent.

Share This