Notícies

març 28, 2011
CONVOCATÒRIA D’OPOSICIONS A LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA 2011

El Diari Oficial de la Unió Europea de 16 de març de 2011 publica la convocatòria d’oposicions generals per iniciar una carrera professional a les institucions de la UE, en la categoria Administrador (AD), per als sis àmbits professionals següents: administració pública europea, dret, economia, finances, auditoria i estadística. La convocatòria s’adreça a llicenciats universitaris i, per primera vegada, a estudiants de darrer any de llicenciatura.

 

El procés de selecció inclou tres proves: raonament verbal, numèric i lògica. Els exàmens, comuns per als candidats d’arreu de la UE, tindran lloc a tots els centres oficials de l’EPSO, entre les quals hi ha el de Barcelona.

Els candidats que superin les proves quedaran inscrits en les llistes de reserva a partir de les quals es cobreixen les places vacants de les diferents institucions de la Unió Europea.

Les persones interessades en participar en el procés selecció s’han d’inscriure mitjançant un formulari en línia disponible al web de l’Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO). El termini d’inscripció finalitza el 14 d’abril de 2011 a les 12.00h.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This